Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 19:47
Z zup to przede wszystkim ogórkowa, pomidorowa i szczawiowa. Ale uwielbiam też zupy gulaszowe z dużymi kawałkami mięsa
Htsz napisał/a:
Futbolowa napisał/a:
Bardzo lubię też pomidorową, ale sama robię kiepską.
tu chyba najwięcej zależy od pomidorów, jak są kwaśne to nawet najlepszy kucharz nic z tym nie zrobi.
Wtedy trzeba mieć łagodną śmietanę i zabielić zupę I lepiej podawać ją z ryżem.
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 19:54
Htsz napisał/a:
Agatonek napisał/a:
Wtedy trzeba mieć łagodną śmietanę i zabielić zupę I lepiej podawać ją z ryżem.
ostatnio jadłem taką kwaśną pomidorówkę i śmietana nie pomogła
Ja lubię ostrą, ale gotuję pod chory żołądek ojca, więc muszę robić taką bylejaką, za którą nie przepadam No i nie zabielam zup śmietaną - jeśli już, to jogurtem
Agatonek Blogger.Klub
Wysłany:
2012-11-11, 22:48
Futbolowa napisał/a:
Ja lubię ostrą, ale gotuję pod chory żołądek ojca, więc muszę robić taką bylejaką, za którą nie przepadam No i nie zabielam zup śmietaną - jeśli już, to jogurtem
U mnie też raczej konkretniejsze zupy
Ja zabielam śmietaną, bo mam taką prosto ze wsi, więc wiem, że jest okej Ale jak nie mam takiej to też tylko jogurty, bo w śmietanach sklepowych nie wiadomo skąd się bierze gluten i mój tato już wtedy takiej zupy nie może jeść.
moje ulubione zupki to pomidorowa, ogorkowa, barszcz ukrainski, barszcz szczawiowy - ogolnie lubie wszystkie zupy oprocz flaczkow
A tak bedac przed swietami wielkanocnymi i w tematyce zup to moze ktos zna sprawdzony przepis na zakwas do barszczu bialego?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).