Wysłany:
2010-06-14, 02:36[sport] Biganie po wodzie - Liquid Mountaineering
Wielu chciałoby chodzić po wodzie jak Jezus niektórzy nie tracą czasu i wymyślają na to sposoby - jednym z nich jest użycie odpowiedniego obuwia i szybkiego ruchu dolnych kończyn - tak powstał nowy sport ekstremalny - biegnie po wodzie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Oglądałam ostatnio na Discovery bodajże, w Klatce Czasu coś podobnego. Tyle, że tam człowiek ciągnięty był przez skuter i miał bose stopy. Efekt był niesamowity!
Powstała nawet taka oficjalna dyscyplina sportowa.
No, ale to nie to samo, co na filmiku powyżej
______________________________________________________ Mam chyba 3 półkulę mózgu, stworzoną specjalnie do idiotyzmu..
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
dla mnie to jest mega! ale ile to trzeba treningu....
fajna bylaby reakcja wczasowiczow podczas sezonu urlopowego, wyjsc na plaze i z rozpedem przebiec sie po spokojnym morzu badz jeziorze, ahhh
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).