Faktycznie AXE jest dobry, lepszy od tych wszystkich Adidasow np., ale chyba jak juz ktos wspomnial, STR8 jest jeszcze lepszy, ale to juz troche co innego.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-06-13, 17:42
Ja tam się nie zastanawiam nad marka dezodorantu. Byle by nie był "słodki" i "ostry - drażniące nozdrza", nam być raczej powiewem świeżości i przede wszystkim zlikwidować po smrodku po wuefie. Ja wierzę w moc mojego balsamu po goleniu
harryztybetu
Wysłany:
2008-08-26, 10:33
Ja tam nie używam w ogóle dezodorantów, bo jak dla mnie to wszystkie są jednakowe i pachna kostka do toalety. Lepsze są wody toaletowe w połączeniu z takim samym antyperspirantem. Lubię zapachy charakterystyczne, z którymi niczego się nie pomyli. W sumie to większość ludzi, których znam kojarzy mi się z jakims konkretnym zapachem... A jeżeli chodzi o te wszystkie STR8, Adidasy, AXE, Pumy etc. to mi się to wsjo w jedno zlewa...
Od wielu lat pozostaje przy kilku zapachach, które dobieram w zależności od okazji. Nie chce być źle zrozumiany, bo tak na serio to nigdy nie uznawałem przesady w tej dziedzinie, ale są sytuacje, w których trzeba sobie różnicować zapachy.
I tak na jakieś oficjalne, wieczorne party, to zawsze Fahrenheit, na imprezę Kenzo pour Homme a na codzień do biura Davidoff GoodLife.
No ale z tym jak z wszystkim - de gustibus...
______________________________________________________ Harry z Tybetu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).