Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-26, 19:54
Tobiasz, są pewne standardy po prostu. wiesz, typowe VIPowskie restauracje garniaki niewygodne zapewne, lakierki też, ale to jest właśnie ten światek
swoja drogą kobiety lepiej mają... przebierać się mogą
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-06-26, 23:27
Amira, nie dość, że nie wpuszczają w byle jakim ubraniu (tylko w tych odświętnych, eleganckich i seksownych ) to jeszcze zdzierają kupę kasy. Do czego to podobne? W ogóle... Po co coś takiego?
Amira, nie dość, że nie wpuszczają w byle jakim ubraniu (tylko w tych odświętnych, eleganckich i seksownych ) to jeszcze zdzierają kupę kasy. Do czego to podobne? W ogóle... Po co coś takiego?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-07-01, 00:05
w tam... wchodzicie to restauracji i mówicie "wiecie kim jestem, no wiecie? [ja też nie wiem]! Będziecie gorzko żałować że mnie nie ugościliście!" i legna wam u stóp
Ostatnio zmieniony przez Krzysiek 2008-08-27, 14:32, w całości zmieniany 1 raz
W zasadzie mi to obojętne. Krawat, muszka, rozpięta koszula pod szyją. Wszystko zależy od okazji. Jeśli już krawat to czarny śledź. Jeśli muszka to zdecydowanie nie na gumce
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).