Imię: Katarzyna Pomogła: 3 razy Wiek: 32 Dołączyła: 12 Lut 2009 Posty: 458 Miasto: Kraków
Wysłany:
2009-03-01, 14:32
Zzielona napisał/a:
Różowy to kolor dla pań a nie panów . Nawet małych chłopców ubiera się jak już w błękitne śpioszki a nie różowe . Hahaha!
no tak! ja też byłam ubierana w błękitne śpioski, bo jak byłam mała to zawsze wrzeszczałam jak mnie ktoś w coś różowego ubierał. podobno darłam się jak nieboskie stworzenie xD
______________________________________________________ sława przemija, ale internet pozostaje na zawsze
~Ferb
Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 36 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2009-03-02, 01:19
ja tam lubię różowy. faceci wyglądają w różowym fajnie, jeżeli różowy jest stonowany i prasuje do nich. a jeśli chodzi o kobiety, to jest to kolor stworzony dla kobiet. tylko, że teraz różowy kojarzony jest z kiczem
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Dołączył/a: 17 Sty 2009 Posty: 74 Miasto: z planety Ziemia
Wysłany:
2009-03-02, 11:42
Przypominam sobie jak kilka lat temu kolega szedł na zakupy, a poszedłem z nim tylko dlatego że mieliśmy potem "chlapnąć" jakieś jedno albo 2. Kupił sobie zdaje się różową koszulę i krawat "bo to ostatnio modne w Warszawie".
Miglu, preferuj jak jak ja - czerń, głębszą czerń i czarną czerń. Psom razy żeńskiej na pewno się podoba Przynajmniej miss spanielom (foto może widziałeś na forum), ja jakoś nie mogłem się opędzić, przedstawicielki żeńskie rodzaju ludzkiego jakoś mniej wylewne
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-03-02, 15:28
Ojciec Redaktor napisał/a:
Miglu, preferuj jak jak ja - czerń, głębszą czerń i czarną czerń.
Mam ze 3 koszule w tym kolorze i parę koszulek.
Ogólnie dzięki wszystkim. Dowiedziałem się, że najwyższy czas skończyć z różowym . Ostatnio zresztą byłem świadkiem pewnej sytuacji. Otóż do szkoły przyszedł jeden chłopak z 2 klasy w różowym (jasnym) swetrze. Za chwilę słyszę głoś jakiegoś starszego ucznia: "Fajny sweterek. Męskich nie było?" .
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-03-03, 09:41
Niestety, różowy został stworzony z myślą o kobietach. Tylko to trochę dyskryminujące... Niektóre z Was tolerują facetów w makijażu a facetów w różowym już nie?
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).