tak myślę nad nowym szablonem, ale po prawdzie, ten z kleksem to najlepszy, jaki mi się udałp do tej pory znaleźć. nie rozumiem nic z tej mody blogowej...
czy zauważyliście ze osobą ta, która sie pyta o ten rozmiar stanika , ma dopiero 12 lat, może ona mówi o sobie a pisze tylko ze chodzi jej o kolezanke, ona po prostu chce wiedziec bo sie wstydzi mamy spytać , to dobrze ze dziołchę uświadomiliście
czy zauważyliście ze osobą ta, która sie pyta o ten rozmiar stanika , ma dopiero 12 lat, może ona mówi o sobie a pisze tylko ze chodzi jej o kolezanke, ona po prostu chce wiedziec bo sie wstydzi mamy spytać , to dobrze ze dziołchę uświadomiliście
czarny Aniolek, to logiczne ;] Chyba każda 12-nastka tak ma. Albo pedofil, który interesuje się dziećmi...
dobrze tez bym nie odmowil... jak by chodzilo o stanik to bym konto zalozyl inne bo bym sie przyznal ze zakladam taki temat(w koncu to tak nie wypada chlopowi...)
djmila napisał/a:
więc nie dyskutujcie ok?
no dobra ale mam/y przestac dyskutaowac w tym temacie... na temat(??)
Cashee napisał/a:
Albo pedofil, który interesuje się dziećmi...
''dobry pedofil'' chcialas powiedziec(jesli wiesz o co mi chodzi)
Cashee napisał/a:
Chyba każda 12-nastka tak ma.
ponoc... mi to nie przeszkadza moga i nago chodzic , wisi mi to
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
stanik dobiera się rozmiarem, trzeba sobie zmierzyć obwód pod biustem i dobrać do tego miseczkę, zawsze można zapytać pani w sklepie przecież nikogo za to nie wyśmieją...
wzrost i waga niewiele mówią na temat wielkości biustu, bo każda kobieta ma przecież inny, co widać nawet gołym okiem
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).