Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
co o tym myślicie ? przyjemne dla oka czy raczej odrażające :>
Probuje o tym nic nie myslec choc odrazajace wcale to nie jest, na pewno nie wna takim przykladzie(pierwszy zapodany przez ciebie), z drugiej strony jest jesien, to normalnie takich widokow nie ma w miejscach publicznych, albo jestem slepy w co watpie, bo moje oko chcac nie chcac wylapuje kazdy szczegol, choc nie zawsze przyznam sie, o tym co wylapalem, bo jeszcze zarobilbym
A to durgie jest straszne, boze jakby ktos tam wpadl, moglliby go juz nie uratowac :O
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-10-04, 23:47
A ja słyszałam, że "cameltoe" to nie jest wżynający się kawałek materiału w cipkę tylko raczej jej naturalny, fizjologiczny kształt... To znaczy, że wargi sromowe przy końcu delikatnie się rozchylają tworząc podobny efekt. Bardzo mały procent kobiet to ma. Ja nie wypowiadam się na ten temat, bo nie interesują mnie cudze cipki (tylko moja od czasu do czasu ), ale rozmawiałam z pewnym facetem, który uważa, że to jest sexy, podobnie niby sądzą jego koledzy.
No a jeśli chodzi o ten kawałek wżynającego się materiału to dla mnie jest to po prostu krępujące. Ja to zawsze nazywałam "serduszko z cipki" i gdy miałam taką sytuację ze spodniami to niesamowicie mnie to wkurzało i opuszczałam je jak najniżej, żeby nie było tego efektu. Dla mnie to nie wygląda estetycznie i jest niewygodne...
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
To też jest określane mianem "Kopytka" albo w mocniejszych przypadkach wręcz "Kopyta". I obleśnie to wygląda. Nie wiem jak można naciągnąć sobie tak spodnie i paradować, nie widząc co tam w kroku się tworzy.
to poprostu bardziej podciągnięte do góry jest przez co mocniej obija się na bieliźnie
podciag sobie swoje tak solidnie i ciekawe czy będzie Ci wygodnie
Nie wiem czemu, ale solidnie się uśmiałam
A co do tematu, to jeżeli to są spodnie, to raczej wina osoby, która zakłada, bo nie widzi, że są mocno niedopasowane. A jeśli o bieliznę chodzi, to ta się potrafi werżnąć nawet, jak jest dopasowana, ale jak np. jest mokra, to wtedy przylega jak druga skóra.
______________________________________________________ for you i will play on my cosmic guitarzzz
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).