Parę miesięcy temu w moim mieście (niedużym) pewna babka otworzyła sklep z profesjonalnym doborem staników. Poszłam tak z ciekawości i oddałam w jej ręce. Wszystko wytłumaczyła, pokazała na mnie i drugi stanik, który mi podała okazał się idealny. Zawsze strasznie długo wybierałam staniki a tu taka niespodzianka. Od tamtego momentu zrobiłam się strasznie wybredna ^^ Studiuję w dużym mieście i o zgrozo, ciężko znaleźć sklep spełniający moje wymagania. Same sieciówki, gdzie rozmiary są malutkie i same push-up'y. Jak już znalazłam sklep z odpowiednimi odwodami (noszę 65 E) to mieli same białe i takie babcine. Dopiero niedawno przez przypadek znalazłam sklep oferujący ładne modele z moją rozmiarówką. Na pewno niedługo tam wrócę, bo jestem strasznie zadowolona z zakupu ^^
Dla mnie ten boom na prawidłowy dobór stanika jest taki posrany, że to głowa mała. Kiedyś baby chodziły w czym miały, wypychały się, jak było za duże, obwiązały się szmatą, a nie jedno dziecko wykarmiły i jakoś świat im się na głowę nie zawalił, że miseczka nie taka, a fason zły, a cena nie odpowiednia, a w praniu się skurczył, raka piersi, sutków, węzłów chłonnych nie miały.
Mam takie samo podejście. Ja zatrzymałam się na 80C i nie zamieniłabym go na inny a ten "dobrze dobrany"? leję na to.
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).