Wysłany:
2010-02-16, 09:38mini bikini - idealny strój kąpielowy na plażę?
znacie sposoby na to żeby być ubranym, ale rozebranym na plaży by bardziej opalić swoje ciało a jednocześnie nie zrobić z siebie nudysty ? ja myślałem, że stringi to gwarantują, ale najwidoczniej można je zminimalizować jeszcze bardziej w tym przypadku camel toe wymięka oto micro bikini:
dla panów to widok niezapomniany - mowa oczywiście o obcych kobietach, bo swojej pewnie byśmy nie dali się tak wystroić. Czy panie byłyby skłonne założyć na siebie coś takiego ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2010-02-16, 12:36
kiedyś rozmawiałam z mężem na temat takich "ciuszków".
jedyne co stwierdził, to to, że w czy bez "ubranka" to jedno i to samo.
jak ktoś chce się ładnie opalić, to nich idzie na plażę nudystów, a nie deprawuje dzieciaki na zwykłej publicznej plaży.
swoją drogą zastanawia mnie pojęcie piękna w czymś takim.
bo piękne to to nie jest zważywszy, że gorzej się wygląda w takim mini-mini kostiumie, niż w zwykłym bikini (w sensie, że kobieta wygląda jakby była grubsza niż w rzeczywistości).
poza tym, co jest pięknego w nieopalonym minimalnych plamkach?
gdybym nie wiedziała, to stwierdziłabym, że to błąd w sztuce opalania się na słońcu
zastanawiam się jak by do tego podeszła policja, kiedyś ukarali pewne panie opalające się na plaży bez staników a te przecież mają strój kąpielowy na sobie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-02-16, 14:17
Jak to w ogóle wygląda? Tak jakby się ubrały w kawałek sznurka...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2010-02-16, 14:25
Ale mi chodziło również o staniki (ostatnie zdjęcie).
Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 08 Maj 2009 Posty: 245
Wysłany:
2010-02-17, 19:16
Htsz napisał/a:
co poradzisz, że kobiety kochają stringi
Pfff. Kto kocha, ten kocha. Powiedziałabym bardziej, że to mężczyźni bardziej kochają stringi.
Krzysiek napisał/a:
Gdyby moja dziewczyna chciałaby wyjść na plażę w czymś takim, to chybabym ją ukatrupił
Mój by mnie też ukatrupił.;DD
Jednym słowem: obrzydlistwo. Nigdy, ale to nigdy bym w czymś takim nie wyszła na plażę. Taki strój ani nie jest ładny, ani estetyczny, także nie rozumiem co panowie w tym widzą. Kobieta powinna podkreślać i eksponować swoje wdzięki, a nie (brzydko mówiąc) wywalać wszystko na wierzch. Aha, i opalając się w czymś takim nadal nie uzyskamy równomiernej opalenizny.;-)
______________________________________________________ Ale on zmartwychwstał i wiedział o tym, czuł to całym swym odnowionym jestestwem,
a ona – ona żyła przecież tylko jego życiem.
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-02-17, 19:43
Według mnie takie "stroje" są ohydne. Taki sam efekt osiągnęłyby gdyby nałożyły stanik swojej dziesięcioletniej siostry/kuzynki/córki. Już lepiej iść na plażę nudystów i się po prostu rozebrać bo to jest komiczne.
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2010-02-17, 21:22
To ja tu zacytuje słowa pana Ferdynanda Kiepskiego.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).