Byłam kiedyś z pantoflarzem, klasyczne "ciepłe kluchy" - przez miesiąc mnie to bawiło i imponowało, le potem zaczeło wkurzać, więc szybko się pożegnałam Facet ma być facetem, który potrafi sam o czymś zadecydować i mieć swoje zdanie.
zdecydowanie nie moglabym byc z kims kto nie ma wlasnego zdania
nie krecą mnie ludzie nijacy ... potrzebuje kogos z charakterem ktory czasem mi sie postawi
jestem zodiakalnym lwem wiec lubie rywalizacje
facet powinien miec jaja zebym mogla sie poczuc bardzo kobieco i bezpiecznie
Mam mocny charakter , jestem stanowcza i moge powiedziec ze mam cos z tyrana
wiec potrzebuje ogłady:)
300% moja preferencja i mój opis ;D absolutnie się zgadzam z każdym przecinkiem (poza znakiem zodiaku, jestem panną)
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
A ja się tak zapytam - kobiety naprawdę wierzą, że bycie zodiakalnym lwem, panną, bykiem, rakiem itp ma jakiekolwiek, najmniejsze znaczenie?! Mnie to zawsze śmieszy - "jestem rakiem, więc jestem zdecydowany" czy coś takiego...
A co do tematu:
Ludzi miłych ma się w ... pupie. A pantofel zazwyczaj miły. Kobieta potrzebuje drania, który będzie jednocześnie lekko miły.
Kobiecie po prostu trzeba dać o czym myśleć
Dla mnie zdecydowanie facet mający własne zdanie.
Raczej wolałabym takiego chłopa ze względu na to, że pewnie byłyby momenty, w których byśmy się ze sobą nie zgadzali, a prowadzenie dyskusji mających na celu nawet małej manipulacji są bardzo ciekawe a jakby to prowadziło do kłótni - nie ma problemu. Każda kłótnia zbliża do siebie partnerów i tym samym umacnia związek. W końcu nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
takie 'własne zdanie', na którym kobieta zawsze skorzysta ?
oooeeesssuu ;D czepiacie się
kobieta i tak postawi na swoim ale dobrze by było gdyby facet potrafił nogą tupąć raz na jakiś czas, a nie taka mameja rozflaczała co tylko potakuje i z klifu by się rzucił 'z miłości'
______________________________________________________ Gdyby jutra miało nie być . . .
cyro-graf Blogger.Klub
Wysłany:
2013-02-01, 03:34
A ja się wyłamię i powiem, że pantoflarza. Mam taki charakter, że zawsze muszę postawić na swoim, a pantoflarze to lepsze materiały do stałego związku, bo może momentami irytują, ale też nie bywają tak dokuczliwi jak ci, którzy się stawiają. Jestem osobą praktyczną, a wiem, że kobiety mają niebezpieczną tendencję do wybierania "tych złych" z nadzieją na ich poprawę (czy raczej nadzieją na ich podporządkowanie). Nie chciałabym popełnić tego błędu w swoim życiu i boleśnie się przekonać o błędności tej tezy. W życiu warto być ostrożnym.
Gdybym wybierała kochanka, czyli takiego faceta z krótkim terminem przydatności to wolałabym takiego "zdecydowanego", bo to bardziej podniecające. W rodzinach chyba jednak lepiej sprawdzają się pantoflarze. Wrzeszczysz po takim, a i tak istnieje duża szansa, że się chłop nie pogniewa
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).