Imię: KoKa
Wysłany:
2013-03-01, 18:02
CK One - od lat niezmiennie, pozostałe perfumy jakie posiadam przyprawiają mnie o ból głowy mimo, że lubię ich zapach. Bardzo też lubię zapach Givenchy Ange Ou Demon Le Secret.
Ja uwielbiam ostatnio pume yellow Poza tym jak na razie tylko raz miałam taką sytuację, że kupiłam więcej niż jedną butelkę tych samych perfum Zwykle po zużyciu zmienia mi się ulubiony zapach
______________________________________________________ Zaczęłam blogować i wpadłam po uszy nie spodziewałam się tego zupełnie:)
ja mam kilka zapachów lubię: Noemi Comebell - chatier, Nine Ricci - zielone i czerwone jabłuszko(zielone bardziej), Calvin Klein -Euphoria, a perfumy Carolina Herrera - 212 sexy ubóstwiam
a.wroclaw Blogger.Klub
Wysłany:
2013-03-21, 00:47
Dior niestety zawsze mylą mi się nazwy i numery moich ulubionych perfum, pomimo tego, ze je mam ale dominuje lekko nuta owocowa, cytrusowa...
[ Dodano: 21-03-2013, 00:52 ]
a jeszcze co do podróbek - dziewczyny z mojej byłej pracy kupowaly często perfumy od ochroniarza, ktory pracował też w perfumerii... na tyle, na ile udało mi się zorientować: kradł napoczęte testery i potem je im sprzedawał. Cała firma była tym mega podjarana za wyjątkiem mnie Ogólnie: pewnie, że jak kogoś nie stać na oryginał to powinien znaleźć jakąś tańszą alternatywę. Ale perfumy to nie tylko zapach, to styl, atmosfera, klasa, świat przeżyć... który ginie, przynajmniej dla mnie, kiedy wiesz, że kupujesz kradzioną, wymacaną w sklepie, dawno otwartą butelkę ;/ jak mozna mówić o klasie, skoro kupuje się kradzione perfumy...
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).