Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-05-14, 14:07
ja ostatnio zainwestowałam w mały zestaw z zaji o zapachu masła kakaowego :
zwłaszcza po balsamie skóra jest taaka gładka i jakby ma taki troszcze cieplejszy odcień , musze go chować przed mamą
@Asiek napisał/a:
krem na dzień, Lirene, kremowy mus nawilżający z olejkiem bawełnianym, z serii design Your Design. nawilża, wygładza świetnie i lekko rozświetla skórę, dzięki drobinkom w kremie zawartym. zapach także powalający, więc korzystanie na pewno jest przyjemne.
w końcu po wielu poszukiwaniach znalazłam ten krem jutro pójdę kupić
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2009-05-14, 18:39
Mi się Nivea skończyła, więc kupiłam ten z Lirene. Fajny jest, ale trochę dużo muszę go nakładać bo chyba za mało nawilża moją twarz. Ale oprócz tego jest niezły.
A w balsam kakaowy z Ziaji też ostatnio zainwestowałam. Jest super .
Wysłany:
2009-05-17, 20:03
AnulkaNW napisał/a:
Ja od razu sobie 2 kupiłam na zapas
Ja wiem... On wydajny bardzo jest . Przez to, że tłusty nie trzeba go nakładać aż tyle :>.
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-26, 17:17
niedawno znalazlam krem, po którym moja biedna, sucha skóra odżyła - Lirene Jestem jego wierną wielbicielką
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Wysłany:
2009-05-26, 17:31
Felixiss napisał/a:
niedawno znalazlam krem, po którym moja biedna, sucha skóra odżyła - Lirene
Ten mus? Bo jeśli tak to chyba nie masz suchej skóry . Ja teraz przez ten krem to koszmar przechodzę . Wydałam na niego jakieś 20 złotych i żałuję... Oprócz ładnego zapachu, konsystencji i szybkiego wchłaniania się ten krem nie nawilża... I pisali, że tak się dzieje! Zawiodłam się na Lirene...
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-05-26, 17:44
Nawilża. Miałam suchą skórę, co prawda nie taką jak na rękach (aż się ze mnie sypało... wciąż się sypie ) i ów krem pomógł. Może to jakaś magiczna mieszanka, ziaja na dzien, lirene na noc
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).