Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof Pomógł: 17 razy Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-01-06, 20:04
Ja np. nie utrzymuję żadnych kontaktów z moja była "niby" przyjaciółka - nawet "cześć" sobie nie mówimy, więc sadzę, że z była dziewczyna było by podobnie
a ja akurat z moim EX cały czas utrzymuję kontakt może nawet czasem zbyt bliski, ale mi to bardzo pasuje, to wcale bym się nie obraziła, gdyby przestał być eX
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
ach, EX, bo byliśmy wtedy dziećmi jeszcze, to było dwa lata temu.
a czemu cały czas EX?
bo dzieli nas 540 km ja wiem, że go kocham, on nie umie odpowiedzieć na to pytanie, ale obojetna mu nie jestem. to jest wszystko takie cholernie pokręcone. raz się kłócimy, a następnego dnia już całujemy lub ///.
mówi, że jestem dla niego przyjaciółką, albo coś więcej, tylko za mało się widujemy...
ale... jest nadzieja jeszcze może za 2 latka będę blisko niego...
Wiara Czyni Cuda, prawda?
______________________________________________________ |||||
Innerpartysystem - die tonight live forever
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).