prazjii
Dołączył/a: 23 Cze 2008 Posty: 5
|
Wysłany:
2008-06-23, 16:02 Poznałem fajną dziewczynę...
|
|
|
Witam,
mam problem. Otóż Rok temu zacząłem się uczyć w 1 gimnazjum. Tam na pierwszych lekcjach zobaczyłem dziewczynę. Bardzo ona mi się podoba. Chciałbym ją że tak to nazwę, "zdobyć". Przez caluśki rok ona nadal mi się podoba, tylko że nic nie robiłem by ona ze mną chodziła. Czasami się na nią patrzę na lekcjach, np: że odwracam głowę i zerknę na nią, i ona wydaje mi się że robi to samo. Czytałem gdzieś że jak one (dziewczyny) tak robią to coś "iskrzy". Sęk w tym że jestem nieśmiały i robię się czerwony (czyli po prosu się zawstydzam) jak gadam z jakąś dziewczyną (rówieśniczką). Boję się trochę ładnych dziewczyn.
Teraz po zakończeniu wakacji zacząłem bardziej o tym myśleć. Poczytałem trochę w internecie o tym. Zagadałem do niej na GG i na tym stanęło. Nie wiem co dalej robić, myślałem żeby zdobyć od kolegi jej adres i wysłać jej taki liścik miłosny (anonimowy of course), żeby wiedziała że ma miłosnego adoratora.
Prosiłbym was o jakieś rady, co robić, jakieś triki i czy dobry jest ten pomysł z liścikiem. Dodam że chodzimy o tej samej klasy, idziemy teraz do drugiej klasy gimnazjum. Ja i ona mamy po 14 lat.
Z góry dziękuję za szybką oraz sprawna pomoc,
pozdrawiam,
prazjii
Ps. jak bym napisał w złym dziale albo bym złamał regulamin to nie kasujcie mi tego posta, ponieważ trochę się napisałem na nim.
|
|