Imię: Katarzyna
Wysłany:
2012-12-27, 23:47
Z tu wymienionych brałam Antidol, raz. W sumie było mi tak cieplutko, ale nic poza tym, żadnych rewelacji.
I miałam w planach brać Tussipect, jednak najpierw zrobiłam próbę na normalnej dawce i w zasadzie to mi uratowało zycie, bo się okazało, że jestem nadwrażliwa na stymulanty i reaguję na nie około 10x mocniej niż przeciętny człowiek... Wiec sobie wyobraźcie co by było, jakbym wzięła od razu "rekreacyjną" dawkę...
Nie zamierzam próbować takich rewelacji, szkoda zdrowia. W Polsce panuje ogólny przekaz żeby jeść tabletki na wszystko np. witaminy tylko mało kto mówi że ich wchłanialność jest niska.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).