w trzeciej klasie podstawowki to bylo z tego co pamietam, trzecia czy czwarta jak to po raz pierwszy czytalam. zachęcam do przebrnięcia przez calosc historii - z jednej strony zalosne, ale mozna sie usmiac i poobserwowac tedencje w spoleczenstwie jakie wtedy byly jak to drukowali...
Ta, ta bravo rlz xD Te historyjki to porażka. Mam kuzynkę w trzeciej klasie która czyta to g... kupę, i bać się jej, i nie wychodzić z nią nigdzie bo wstyd zrobi
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-11-07, 21:16
Cashee napisał/a:
Ta, ta bravo rlz xD Te historyjki to porażka. Mam kuzynkę w trzeciej klasie która czyta to g... kupę, i bać się jej, i nie wychodzić z nią nigdzie bo wstyd zrobi
porażka to mało powiedziane
mi się najbardziej podobały te porady dla zdesperowanych.... pamiętam, jak w 6kl podstawówki czytałem o ciaży pozamacicznej w kolanie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).