Totalnie nie rozumiem idei. To nie jest przypadkiem tak, ze n/k ma czemus sluzyc?
ech, sam dostaje tygodniowo minimum dwa zaproszenia od ludzi z mojej szkoly. na pytanie czy sie znamy (moze cos mi umknelo po imprezie czy jak ) dostaje odpowiedz 'nie, ale chodzimy razem do szkoly'. Od razu odrzucam takie zaproszenie - ale to jest naprawde irytujace
Widze ze mam tutaj gwiazde
Ja tam nie zagladam juz od kilku tygodni, bo nie chce mi sie i nie widze sensu w tym.
Jesli ktos ze znajomych lub rodziny chce sie ze mna skontaktowac, to ma moj numer gg albo tel., oczywiscie tylko ci moga sie ze mna skontaktowac, ktorzy moga, nie rozdaje moich numerow na lewo i prawo.
A przyjaciol po necie nie szukam, bo to mi malo da i nie widze w tej idei zadnego sensu.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).