ja nie widzę tam nic sztucznego jeśli chodzi o krew, a myszy to przecież obrazek na kafelkach narysowany Oo
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-16, 13:18
rashell napisał/a:
ja nie widzę tam nic sztucznego jeśli chodzi o krew, a myszy to przecież obrazek na kafelkach narysowany Oo
Krew jest na kratce, a normalnie wpłynęłaby do niej..
nie znam takich rysunków..
Poza tym, Jak chcą to niech się tną. To chyba taki nowy sposób wyrażania swoich emocji
Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-11-16, 13:20
Rashell, gdyby to nie był fotomontaż to laska nie byłaby w stanie robić sobie tych zdjęć... Bo pewnie wykrwawiłaby się na śmierć, zresztą oni też czują ból, więc pewnie nawet nie byłaby w stanie utrzymać aparatu... Do tego pewnie miałaby sparaliżowane jakieś nerwy na rękach i nogach.
no ja też sądzę, że ona nie zdążyłaby zgrać tych zdjęć ale rzucone zostało, że widać fotomontażowe błędy, tak więc chciałabym je zobaczyć.
Bartek napisał/a:
Krew jest na kratce, a normalnie wpłynęłaby do niej..
nie znam takich rysunków..
wybacz, ale wystarczy się głębiej przyjrzeć i to wygląda jak rysunek na podłodze a nie wklejony w programie pod nogi obrazek, a to że nie widziałeś nigdy naklejek do łazienek tudzież nie wpadłeś na taki pomysł, wcale nie świadczy o braku autentyczności tego zdjęcia.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-11-16, 15:04
Rashell, ja nie chcę się kłócić czy to autentyk czy fotomontage..
jeżeli ktoś wpada na pomysł samookaleczania się ( w takim stopniu) to na prawde chyba coś z nim jest nie tak.
Czas zacząć promować studia w kierunku psychologii
zdjęcia okropne. Kiedyś widziałam link do profilu jakiejś dziewczyny na nk, która wstawiła sobie około 10 zdjęć na których wyglądała na pobitą, wykrwawioną, siną. Podpisała, zę to tylko sprawa farb, ale to ogólnie jest głupota. A co dopiero te zdjęcia? Jak dla mnie jedno zdjęcie z raną wzdłuż ręki [ od dłoni do łokcia ] jest całkowicie nierealne. Fotomontaż jak nic. Ale i tak dziwna dziewczyna...
eee zawsze myslalam, ze emo jak sie tna to chodza w swetrach golfach itd zeby tego nie bylo widac ... Ja sadze ze nawet jezeli faktycznie sa pocieci to po prostu wzieli skads jakas czerwona farbe zeby "doprawic" to wszystko
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).