Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2007-10-19, 16:23 [polityka] kto wygra 21 października ?
|
|
|
już niedługo wybory, tj. 21 października, wszystkich upoważnionych do głosowania serdecznie zachęcam, pamiętajcie, wasz głos nie jest nigdy jeden to chyba jedne z nielicznych jak nie pierwsze wybory, w które angażuje się tak dużo prywatnych osób, ale to także znak, na to, iż im coś nie pasuje....
chciałem się zapytać jeżeli to nie tajemnica jakie są wasze typy (ewentualnie zagłosujcie w ankiecie jeżeli nie chcecie pisać), na kogo chcecie glosować i dlaczego ?
jak myślicie kto wygra, kto ma największe szanse na przekonanie polaków do siebie, czy 22 października zobaczymy powtórkę z rozrywki czy wygra ktoś inny niż pis :> ?
ja osobiście bardzo liczę na to, iż się coś wreszcie zmieni i wezmę w tych zmianach udział, poprzednio też glosowałem, oczywiście nie na partię rządzącą
kiedy dokładnie zaczyna się cisza wyborcza ? bo pewnie wtedy będziemy musieli zaprzestać rozmowy na ten temat..
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|