Imię: Patrycja
Wysłany:
2016-05-23, 13:07
Zależy od rodzaju pasji i osobowości. Spotkałam się z ludźmi uzdolnionymi artystycznie, którzy nie poszli w kierunku swoich predyspozycji . Tłumaczyli to tym, że nie chcą by ktoś kazał im w tym wypadku rysować, gdyż wywołałoby to u nich zbyt dużą presję i tylko by ich to męczyło. Wolą rysowanie kojarzyć z czymś przyjemnym, traktować to, jako sposób na odstresowaniem, a w pracy zająć się czymś innym. Także ile ludzi tyle opinii.
Kiedyś myślałam, że praca to musi być pasja, no bo.. jak inaczej? Teraz raczej jestem za tym, żeby praca była opłacalna i dawała środki do realizacji swoich pasji. Oczywiście, nie można mieć wstrętu do pracy, ale wystarczy przeciętnie ją lubić.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).