w sumie czy to coś zmieni: czy będzie legalna, czy nie? ten kto chce się naćpać to koniec końców to zrobi. a jak zalegalizują, to może tylko to się zmieni, że policja itp. będą mieć o jedną rzecz na głowie mniej.
Mój kolega kiedyś mi powiedział, że jakby to on miał o tym zadecydować, to zalegalizowałby narkotyki, ponieważ "zakazany owoc kusi najbardziej", więc byłoby odwrotnie. Ja nie do końca się z nim zgadzam patrząc na osoby palące papierosy, ale za legalizacją jestem, oczywiście od 18 roku życia.
Wysłany:
2009-10-02, 08:55
pudi91 napisał/a:
tenenielPuścisz pawia i możesz dalej palić.
od puszczania pawia można nabawić się niezłego odwodnienia a to grozi w przypadkach poważnych do śmierci - nie wmówisz, mi że nie, bo byłam w szpitali dwukrotnie z powodu odwodnienia wywołanego przez wymioty w ciąży - wystarczyło, że wymiotowałam przez godzinę.
Jestem w 100 % za legalizacją.
Chociaż nie wiem co niektórych tak ciagnie do tego zielska
są inne, tańsze rzeczy ,które działaja na psychike
Wysłany:
2009-10-03, 06:58
CzarnaKTB napisał/a:
są inne, tańsze rzeczy ,które działaja na psychike
Np. tabletki Acodin heh . . .
teneniel napisał/a:
wystarczyło, że wymiotowałam przez godzinę
No ja też raz po paleniu posłabłem bo się najadłem wcześniej.
Puściłem pawia i już dalej mogłem śmigać
Powtarzam - od palenia trawy jeszcze nikt nie umarł !
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2009-10-03, 08:48
Cytat
Powtarzam - od palenia trawy jeszcze nikt nie umarł !
Tak, od papierosów i alkoholu również nie...
godson90
Wysłany:
2009-10-03, 09:57
Krzysiek napisał/a:
Tak, od papierosów i alkoholu również nie
Od picia alkoholu oczywiście że wykręciło się pare osób. Bo jak ktoś pije na litry a nie na głowę to niestety. Znam gościa, który wlał w siebie 3 x 0,7l. i zaraz po tym wyczynie znalazł się w kostnicy. Nie wytrzymało serce i skończył swój żywot.
Krzysiek, dam Ci 0,5 kg trawy i możesz zjarać to wszystko. Nie przedawkujesz i nie umrzesz. Możesz palić blanta za blantem a i tak będziesz miał tylko sajgon w głowie i nic więcej.
Wiem co mówię . . . znam te tematy bardzo dokładnie
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).