Wysłany:
2011-08-11, 19:42[video] Projekt Warszawiak i inne
zapewne niektórzy z was widzieli już te filmiki - wszystkie lub jeden z nich - a jeżeli nie to macie okazję zobaczyć wszystkie po kolei
1. Projekt Warszawiak : Nie ma cwaniaka na warszawiaka
1a. Projekt WARSZAWIAK - Tango Apaszowskie [Official]
2. PROJEKT TRÓJZĄB : MONTELANSINO
3. PROJEKT ŚLĄZAK "Jadymy na Bogato"
4. Projekt Góral - "Harnasiowe Prawo"
Jak wam się podobają pomysły i wykonanie? który najlepszy?
Według mnie najlepiej wyszło z Warszawiakiem, na drugim miejscu Trójmiasto
nie wiem czy to jakaś zorganizowana akcja, ale ciekawi mnie czy jeszcze jakieś regiony szykują podobne filmy.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Harnasiom niestety jak na razie wyszło najgorzej, ale po filmie widać, że to jednocześnie najbardziej amatorska produkcja wśród tych, które wkleiłem.
A jakie motywy się podobają?
W warszawskiej wersji dobre jest to z galeriankami syrenka tez nie jest zła. Jak pokazują go w barze to tam z tyłu babcia obserwuje co się dzieje no i głos jest git.
U Ślązaków w 2:38 widać Grubsona. Ogólnie mogli się chyba trochę bardziej postarać.
Trójmiasto ratuje pan 'grubszy' - nie znam go, ale głos też pasuje.
U Harnasiów zabawne jest jak 'tańczą' - jakie 'lasencje' sobie wzięli :d
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Określę sytuację w ten sposób, że tego typu projekt można chyba tylko kochać lub tylko nienawidzić. Na pewno nie było sztuką łatwą to wszystko zrobić, także łatwo jest krytykować - co miało miejsce w komentarzach na youtubie, czy wcześniej na wykopie - kiedy akcja wchodziła. Mnie panowie kupili pełną gęba, bo widać ogromny dystans do sztuki, którą tworzą, jak i do samych regionów, z których karykatura powstaje.
Cenię całość najbardziej za teksty, styl, rytmikę (mimo tego, że momentami zaburzoną)
siedzimy, drynimy, palimy frana... : P
______________________________________________________ mente et malleo
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).