Htsz
Blogger Product Expert Blogowicz.Team
Zaproszone osoby: 84
Imię: Arkadiusz Narowski
Pomógł: 816 razy Wiek: 39 Dołączył/a: 01 Sty 2006 Posty: 8949 Miasto: Wrocław
|
Wysłany:
2012-04-27, 17:22 [Szablony.blogowicz.info] Darmowe szablony już 9 lat!
|
|
|
Przypominanie historii sobie daruję Pisałem o tym trochę rok temu. Wystartowałem 27 kwietnia 2003 - jeżeli kogoś interesuje więcej to zapraszam w dwa miejsca:
urodzinowy temat z 2011
strona informacyjna projektu z szablonami (trochę nieaktualna).
Przez ostatni rok nie przybyło szablonów, zatem nadal nie przekroczyliśmy liczby 500 sztuk. Może uda się w tym roku Stronę odwiedza około 4500 unikalnych użytkowników - to o połowę mniej niż np. w 2008 roku, pewnie z trzy razy mniej niż w latach największej popularności, czyli 2005-6. Wtedy było chyba ~80 tys odsłon miesięcznie, obecnie jest ich ~28000.
Dzisiaj nie ma się już co oszukiwać. Z uwagi na rozpad ekipy (mimo, że na stronie widnieją trzy osoby) Blogowicz nie ruszy w takiej formie jak planowałem kiedyś. Nie przybędzie też wielu nowych szablonów, bo zostałem sam i swój wolny czas poświęcam na forum (tu akurat od niedawna światełko w tunelu i powraca ruch). Na resztę nie wystarcza. Chyba, że zgłoszą się jakieś osoby do pomocy (zapraszam), wtedy można myśleć o powrotach lub nowych, ambitnych projektach.
Doświadczenia jakich nabyłem w dziale pomocy Blogspot mogą przydać się jednak do czegoś. Planuję zrobić kilka darmowych szablonów (komercyjnych także) i udostępniać je na Blogowiczu (lub innej domenie, którą posiadam). Zapraszam zatem wszystkich zainteresowanych do przeglądnięcia naszej bazy szablonów na http://szablony.blogowicz.info/ i wskazania w komentarzach poniżej prac, które według Was (blogerów z blogspota) nadają się na dopasowanie pod Bloggera.
Dziękuję wszystkim za te 9 lat! Za to, że robione przez nasz szablony przydają się komuś do dzisiaj. Było fajnie, sporo się nauczyłem, szkoda, że nie wyszła z tego strona skupiająca większą ilość blogerów z Polski (społecznościowo i dodatkami), ale zawsze będę miło wspominał te lata
p.s. Wszystkich, którzy tego jeszcze nie zrobili zapraszam do polubienia fanpejdża Blogowicza na Facebooku. Myślę, że w przyszłym miesiącu (najlepiej po osiągnięciu 300 lajków ;p) zacznę tam publikować coś konkretnego. Jeszcze założę o tym temat i pogadamy
|
______________________________________________________ nie radzisz sobie? pomoc indywidualna oraz blogi i strony na zamówienie
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąć lubię to! na facebooku. |
|