wywiad ciekawy - posłuchałam o wszystkim tym, o czym wcześniej przeczytałam
a co do rankingu , jakich blogów więcej ,to przychylam się do zdania dziewczyn - mi tez wydaje się, że więcej jest kobiecych blogów
Wywiad miły i ciekawy, choć do porad odnośnie blogosfery wolę sięgnąć po książkę Kominka:)
z tego typu poradami jest jak z dietami. Jednemu pomoże innemu nie, dlatego fajnie jak inni opowiadają o swoich doświadczeniach. Mamy porównanie, pewne rzeczy są wspólne inne zupełnie odmienne.
Blogujących pań chyba zawsze było więcej, tylko tak bardziej w cieniu. Nawet do mnie wielokrotnie pisały osoby, które myślały, że jestem kobietą/dziewczyną. Od pewnego czasu prężnym krokiem wychodzą z cienia i powiększa się ich grono. Nawet na blogowiczu obecnie 57% użytkowników forum to kobiety (a kiedyś było koło 44%), na fanpejdżu widać to jeszcze mocniej, bo 70%.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).