Jeśli miałabym możliwość edycji komentarzy to też kasowałabym takie linki do czyjegoś bloga, a zostawiała sam komentarz.
czyli nie masz nic przeciwko temu bym wszystkie twoje posty na forum pozbawił linków prowadzących do bloga?
Uważasz, że jest to fair wobec komentatorów by cichaczem pozbawiać ich treści pewnych fragmentów? Według mnie osoby, które stosują takie praktyki powinny w jakiś sposób to zakomunikować (wspominany już regulamin komentowania albo jakaś informacja po moderacji zawartości cudzego wpisu). Wielu czytelników dzięki temu nie straci czasu na pisanie komentarza a spamerzy zaczną omijać to miejsce.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ostatnio dla pewnego starego wpisu o żarówkach energooszczędnych zablokowałem możliwość komentowania, bo regularnie raz na miesiąc musiałem kasować komentarze z linkami do sklepów z lampami i oświetleniem.
Zaciekawiony, polecam ustawienie opcji moderowania dla postów starszych niż XX dni (w ustawieniach bloggera dotyczących komentarzy). Pozwala to na wyłapanie spamu z bardzo starych wpisów a także zmniejsza szanse na pominięcie ciekawego komentarza.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
anonimowe11 [Usunięty]
Wysłany:
2017-07-03, 17:49
Dziś spotkał mnie przypadek, który wbił mnie w fotel.
Pozostawiono u mnie komentarz z linkiem do bloga i nie było w nim nic po za tym. Blog zresztą z kompletnie innej dziedziny niż wpis. Przywykłam już do komentarzy: Fajny blog wpadnij do mnie! <LINK>.
Ale żeby tak sam <LINK> bez absolutnie niczego?
Jakaś nowa moda?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).