Imię: Kornelia
Wysłany:
2014-04-01, 18:08
Ja korzystam z małego Samsung Galaxy Tab 2, ale nie wyobrażam go sobie jako jedyne narzędzie do tworzenia postów. Jako notes, czytnik e-booków, podręczny kalendarz i przeglądarka newsów sprawdza się doskonale. Czasami zdarza mi się dokonywać korekty postów napisanych wcześniej i czekających na publikację. Pisania całych artykułów nie wyobrażam sobie. To bez sensu.
mam sam galaxy tab 3, 7cali i jakoś nie wygodnie mi się z tego pracuje, nawet z laptopa nie odpowiada mi, muszę siedzieć przy dużym ekranie żeby się skupić
My mieliśmy tablet Goclever, ale sprzedaliśmy, bo tak na prawdę był bardzo zbędny. Bardzo chciałam mieć byle jaki telefon, byle był z wifi i androidem dlatego kupiliśmy okazjonalnie zestaw telefon + tablet.
Nie ma mowy o tym, bym pisała posta na telefonie. Absurd! Ja mam straszne problemy przy pisaniu komentarzy do postów (właśnie w tym celu potrzebowałam owego sprzętu) i myślałam o jakiejś klawiaturze na bt, ale jak to się sprawdzi? Leżąca Ewelina z telefonem w ręce i klawiaturą obok poduszki?
Zdecydowanie pozostaję przy kompie/ laptopie w kwestii pisania posta + dłuższego komentarza.
______________________________________________________ Mamspired- parentingowy blog lifestyle.
Właśnie taką mam, ale ustawienie na niej znaków polskich jest problematyczne. A może przynajmniej ja jeszcze nie wykoncypowałam, jak to zrobić Dobrze się sprawdza przy pisaniu po angielsku albo w jakimś innym języku bez ogonków.
Ja polecam używać tableta do szybkich edycji tekstu: poprawy błędów ortograficznych, przecinków, kasowania powtórzeń. Lubię też na nim periodycznie edytować tagi (używam aplikacji bloggera). Obróbka materiałów fotograficznych zgodzę się, że raczej wykluczona, ale do szybkich poprawek jest niezastąpiony.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).