reklamowanie chyba wiąże się z promowanie i promowanie z reklamowaniem... może ja mam za mały móżdżek ale nie widzę różnicy jedno z drugim się wiąże
To z księgą było przebiegłe chyba powinnam też coś z moją zrobić bo ostatnio jedyne wiadomowści jakie dostaję to jaiś ochyny spam co mi psuje kompozycje i i tak sie go nie da rozczytać bo nie mam czcionki którą jest pisany w komputerze (tak zwany language mi nie pasuje:D)
drogi miedziaku (o ile cyferki to literki nie wiem nigdy nie byłam dobra w rozszyfrowywaniu tego szitu) chyba próbujesz podpaść Htszowi a to chyba nie jest dobry pomysł bo on tu jest mentorem i on dyktuje co inni mają robić jemu nie można dyktować on tu jest szefem my sie go boimy hehe
no tak tak, masz rację, ale do reklamowania jest inny temat i właśnie tam została przeniesiona wiad. owego użytkownika. A Htsz'a się wszyscy boją
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-05, 21:11
bo on zjada dzieci ja ci mówię
mi3dzi4k [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-05, 21:15
tak tak szczególnie tych 14 letnich z okolic jego miasta
czarzasta [Usunięty]
Wysłany:
2006-06-05, 21:18
a to już szczegułow nie znam jakie on dzieci preferuje ale jak będizemy odbiegać od tematu to napewno nas zje i nie będzie mu przeszkadzało skąd jesteśmy i czy nie jesteśmy za bardzo żylaści tak więc temat jest jak najbardziej odpowiedni bo opowianda on o tym jak wypromować autora co zapewne w talszym stopniu wiąże się i promowaniem bloga
odgrzebałeś temat sprzed 6 lat i się dziwisz? to zawsze zależy od tematyki i tego na jakich odbiorcach nam zależy. Jak ktoś prowadzi biznes to liczą się dla niego odsłony, bo za to dostaje kasę a nie, że ktoś napisze ładny blog.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).