tak aż szkoda niektórych filmów publikować na youtube. Czasem gdy siedzę nad animacją 3d 2 tygodnie i widzę co robi z nią youtube, to płakać mi się chcę.
Dla jakości polecam za to Vimeo. Zależy od twoich potrzeb.
Zaczynając blogowanie wiedziałem, że sam tekst to obecnie zbyt mało, żeby przekazywana treść kogokolwiek zainteresowała, że musi ona być "opakowana" w w różnorodny przekaz - graficzny i video także. Jak poszło mi z video? Nie chciałem pokazywać mojej twarzy, za to zrobiłem parodie Hitlera nawiązujące tematyką do bloga, w których w sposób humorystyczny przedstawione są opisane na nim sytuacje. Czy przyciągnąłem więcej ludzi? Pewnie tak, ale też nie krocie, w każdym razie dzięki temu blog jest bardziej heterogeniczny, niemonotnonny. Do zobaczenia na własne oczy z linka w sygnaturce.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).