Wiem nie dawno napisała do mnie agencja marketingowa która projektuje akcję dla dużej firmy. Dostałam plan akcji i prośbę o wycenę. Wyceniłam się dość dobrze bo nie zależało mi na współpracy. Myślałam że nic z tego nie będzie ale po 2óch tyg dostałam odpowiedź i wygląda na to że się uda.
PannaNienaganna, BTW pożyczyłam się regulaminu z twojego rozdania... nie miałam już siły pisać swojego i tylko trochę go pozmieniałam.
[ Dodano: 23-07-2012, 00:54 ]
W ogóle jest mało blogów o takiej tematyce jaką mam, po dwóch miesiącach istnienia bloga napisała do mnie Agencja Social Media i zaproponowała pierwszą współpracę w ramach której poleciałam do Sopotu
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).