Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2010-03-16, 16:43
Mój facet u siebie w pracy korzysta z malutkich komputerków Dell. Może nie z tych konkretnie ale z małych, biurowych. Mówi, że to najgorszy shit . Przypuszczam, że z tymi komputerkami byłoby podobnie.
No i Krzysiek ma rację... Co jak się zepsuje? Trzeba będzie bulić na naprawę. No... Chyba, że liczymy na gwarancję i że po okresie gwarancyjnym te komputerki to będzie już chleb powszedni .
Zauważcie, że technika, idąc do przodu niekoniecznie idzie w pomniejszanie swoich tworów! Atari podobno był mały, że ludzie siedząc przed monitorem trzymali komputer na kolanach. A teraz? Trzymajcie sobie komputery stacjonarne na kolanach . No... Chyba, że ten Dell!
Ale wygląd tego komputerka jest jak najbardziej cudowny, piękny i przesłodki i mimo wszystko, gdyby ktoś miał ochotę mi takie cudeńko dać w prezencie wcale bym się nie pogniewała .
Wysłany:
2010-03-16, 17:22
Ja chyba pomęczę rodziców o tysiąc zł., 500zł gdzieś uchowane jeszcze mam
Niech już nawet pochodzi te dwa lata na gwarancji, żeby pochodził przynajmniej
Choć ma jedną wielką wadę - nie ma z tyłu miejsca na wpięcie dodatkowych portów, w tym na kamerę. Kariera filmowa mojego ojca musiałaby się zakończyć ;c
a nie przypomina wam to czegoś? Dla mnie wzorowane na Apple iMac Mini ;] i chyba jabłuszkową wersję z nowym 24" monitorkiem bym wolał od tego
Nie jest to komputer do jazdy wyczynowej, dlatego nie ma się co spodziewać zbyt wielu koni pod maską te mocniejsze potrzebują więcej przestrzeni i lepszego chłodzenia
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2010-03-16, 17:32
Htsz napisał/a:
Nie jest to komputer do jazdy wyczynowej, dlatego nie ma się co spodziewać zbyt wielu koni pod maską te mocniejsze potrzebują więcej przestrzeni i lepszego chłodzenia
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2010-03-16, 17:45
Właśnie spytałam mojego mężczyznę co sądzi na temat tego uroczego Dell i stwierdził, że to "komp pod telewizor", czyli taki raczej do odtwarzania multimediów. I stwierdził, że wcale najgorszy nie jest .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).