Wiek: 33 Dołączył/a: 03 Sie 2013 Posty: 91 Miasto: Szczecin
Wysłany:
2013-09-12, 09:02
Protip: jak mówisz o czymś, to dobrze jest dodać tego fotkę/link do tego/cokolwiek w klimacie, by ludzie wiedzieli o co chodzi.
A co do tematu: tak, sprzęt w skali od 1/10 dostaje -5 ode mnie. Chyba, że lubisz basy, basy i ew. basy. Albo muzyczkę z PC Speakera. Bo nic innego dobrze to nie przekaże.
nie podał linka, żeby nie podpaść regulaminowi forum
niestety podpada mimo wszystko. W dodatku nazwa została zablokowana na forum. Nie wiem czy firma jest świadoma tego jakie mogą być konsekwencje zatrudniania idiotów do promowania swojej działalności, no ale to nie mój hajs i nie mój problem
Jasiek a.k.a Yeti napisał/a:
Ogólnie, to syf jakich mało
syfu nie brakuje, może ktoś będzie szukał głośników wibrujących, trafi na ten temat i dowie się, że nie warto kupować
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).