Imię: Asia Pomogła: 39 razy Wiek: 37 Dołączyła: 21 Wrz 2007 Posty: 1500 Miasto: Warszawa
Wysłany:
2008-06-08, 12:45
Tobiasz, nie zamydlają. pojedyncze użycie takiego programu powiedzmy raz na 3 m-ce potrafi naprawdę polepszyć pracę komputera. poza tym nigdy nie czytam bzdur od producentów staram się sama wybierać dobre programy i słucham opinii innych użytkowników
nie każdy posiadacz komputera to blondynka.
teneniel, masz rację. czasem lepiej samemu coś zrobić. szybciej będzie i jeśli ktoś wie co robi to nawet bezpieczniej
______________________________________________________ teraz ja jestem sprite, a ty pragnienie
Imię: Magda
Wysłany:
2008-06-10, 10:48
Htsz napisał/a:
są różne programy do optymalizacji,
A konkretnie to jakie?
Ja się nie znam na tym wszystki, umiem tylko zrobic formata i poinstalować wszystkożeby sziałało. Htsz podaj mi jakiś dobry prosty w obsłudze i łatwo dostęopny program.
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
brakuje nam tylko jednego: nauczyć się żyć na ziemi jak ludzie.
— George Bernard Shaw
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2008-06-24, 20:07
Taa tylko format musiałabym w takim wypadku robić co pare dni....
Kupuje sobie ramy mam nadzieje ze to coś da
______________________________________________________ Teraz, gdy już nauczyliśmy się latać w powietrzu jak ptaki, pływać pod wodą jak ryby,
— George Bernard Shaw
Wysłany:
2008-06-26, 13:39
Dokładnie. Już mi gostek sprawdził jakie podejdą i mi kupi.
— George Bernard Shaw
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).