Wysłany:
2009-10-02, 08:50[ rośliny , makro ] CzarnaKTB
Arku ,mam nadzieje że teraz dobrze.
Jak nie ,to popraw jakoś..
Nazwy kwiatka to nie wiem ;o
Aparatem z fona:
1.
makro. mój ulubiony.
2.
3.
Wiem ,wyszłoby lepiej gdyby nie moja ręka
4.
` gdybym mogła przytulić Cię tak mocno, jak Cię kocham,
prawdopodobnie Twoje żebra by tego nie wytrzymały...
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2009-10-02, 19:08
Trzecie mi się podoba.
Na przyszłość: wyłącz automatyczne dodawanie daty do zdjęcia w aparacie.
Wiem ,wiem.
Ale k800 już tak ma ,że co włączam aparat ,to nawet jak wcześniej wyłączyłam date ,to ona jest znowu wlączona
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-10-02, 22:35
Nic nadzwyczajnego.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Pomyśl lub poczytaj trochę o kompozycji.
Kwiat wyglądał by ładniej gdyby był sam na tle nieba na przykład bez zbędnych krzaków/drzew które odwracają od niego uwagę
Ewa Blogowicz.Friend
Imię: Ewa Pomogła: 1 raz Wiek: 30 Dołączyła: 26 Maj 2009 Posty: 448 Miasto: okolice Elbląga
Wysłany:
2009-10-04, 14:59
CzarnaKTB napisał/a:
to pokaż swoje koleżanko
Nie muszę pokazywać swoich zdjęć, by stwierdzić, że Twoje są na niskim poziomie.
Zgadzam się z Medinką, u Ciebie leży kompozycja. Na zdjęciach są elementy, które nie miały prawa znaleźć się w kadrze - ręka, but, pies, chodnik. Nie widać, by cokolwiek było tu przemyślane, a oprócz tego kolory są mdłe.
______________________________________________________ Marzenia to niczym niezmącona rozkosz, a oczekiwanie aż się spełnią to prawdziwe życie.
● Portfolio ●
Imię: Sabina Pomogła: 1 raz Wiek: 33 Dołączyła: 03 Sie 2008 Posty: 517 Miasto: Z południa
Wysłany:
2009-10-04, 15:15
CzarnaKTB co Ty taka czepliwa jesteś? Zamiast zapytać co jest nie tak, od razu "atakujesz".
______________________________________________________ Nie ma podpisu. Uciekł
lapavlo [Usunięty]
Wysłany:
2009-10-04, 17:00
Mi też sie nie podoba, wiesz takie zdjęcia każdy lepszy może zrobić, niczym się one nie wyrożniają i nie ma czegoś co zatrzymuje oko i co sprawia że chcesz obejrzeć kolejne zdjęcia. Ja takich zdjęć mam pełno, byle jakich zrobionych gdzieś w lesie, kwiatków, pieska itp itd nawet amator który już się bardziej interesuje fotografią powinien troche wiedzieć o fotografii i technikach robienia zdjeć, no i mieć jakiś (nie koniecznie najlepszy) sprzęt, a nie telefon z aparatem
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).