Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-04-23, 17:27
psk53 napisał/a:
a sorki, ale o ile dobrze wiem to Fujifilm s9600 to chyba nie lustrzanka, bardziej zaawansowany kompakt cyfrowy choć może się myle, zresztą mniejsza z tym
Kurcze... Wszyscy tak myślą... Pozwól, że wyprowadzę Cię z tego błędu... http://fujifilm.pl/3325.htm Przeczytaj sobie opis i już w pierwszym zdaniu masz powiedziane co to jest
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-04-23, 17:38
Super jak super, pare wad ma, ale ladne zdjęcia da radę nim zrobić, choć trzeba na początku rozgryźć ten aparat (a przynajmniej ja musiałam bo nie za bardzo znałam się na tych wszystkich parametrach i innych takich ). Ogólnie to zadowolona jestem, choć w przyszłości planuję kupić sobie taką prawdziwą lustrzankę - lustrzankę
psk53 [Usunięty]
Wysłany:
2007-04-23, 21:34
Ok Szczerze mówiąc, tak myślałem, że się mogę mylić w takim razie bardzo przepraszam
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).