Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-12-31, 12:17
Pierwsze - podobają mi się kolory, kadr i pomysł... Ale niestety zdjęcie jest nieostre. Po powiększeniu dzika róża z pierwszego planu, która pewnie według zamysłu miała być ostra wcale taka nie jest.
Drugie - zdjęcie całkiem okej tylko ja widziałam takich w sieci milion pięćsetstodziewięćset . Kadr średnio mi się podoba. Za to głębia jest super.
Trzecie - choć tu widać problem z ostrością to zdjęcie ma super klimat. To podoba mi się bardzo.
Czwarte - nic specjalnego. Zdjęcie po prostu poprawne, bez fajerwerek.
Piąte - kadr okej, za to problem z ostrością i kontrastem. Może powinieneś zwiększyć kontrast? Tak, na pewno. Zdjęcie przez to jest strasznie mdłe.
Szóste - i znowu nieostre zdjęcie. A szkoda... Bo gdyby nie to byłoby naprawdę świetne!
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-12-31, 12:59
Mi się podobają 2, 3 i 6. Tylko wszystkie takie smutne . Ale chyba taki ich urok .
strasznie lubię fotografować naturę i oglądać jej fotografie. Moim zdaniem pierwsza praca jest najlepsza. Świetne zestawienie kolorów i fajny klimat. Spodobało mi się również trzecie i czwarte zdjęcie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).