Dawno się nie bawiłem moim apartem ale postanowiłem dzisiejszej nocy uchwycić księżyc. Nie udało mi się -> jak na złość zakryły go chmury.
zrobiłem jednak coś takiego :
zdjecie roibone w nocy, bez lampy jakies 100m od obiektu
dodałem jedynie efekt wyostrzeba jednej warstwy i rozmycia drugiej widocznej w 50% i powstalo lekkie rozmycie a efekt przypomina mi scene z gier typu call of duty czy commandos
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2006-03-16, 16:23
Wyglada niezwykle tajemniczo Ladne zdjecie, ja tez mam w planach robic zdjecia z okna, ale dopiero na wiosne bo teraz nie wychodzi mi nic ciekawego A tysiecznego zdjecia Kulki juz nie chce mi sie robic
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Chwalipięta ;P
Podziel się lepiej aparatem. Wolę foty księzyca wśród szczytów miejskich kamienic, wtedy przypomina mi to spacerek wampirków po starówce, ale fota i tak bardzo fajna
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 9 razy Wiek: 36 Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 599 Miasto: Waldenburg
Wysłany:
2006-03-16, 21:58
Bardziej podobało mi się pole pszenicy, wyglądało o wielebardziej optymistyczniej niż ciemny, szary zakątek ulicy. Jednak to wcae nie znaczy, że zdjęcie jest złe. Tylko po prostu, tematyka nie przypadła mi do gustu
______________________________________________________ You'll Never Walk Alone
Sylwia [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-17, 09:03
A mi przypadła bardzo ładne zdjecie;) ja tam z cyfrowki rzadko korzystam przynajmniej narazie , podobnie jak Frozen na wiosne zaatakuje
Indy [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-17, 13:25
A dla mnie to przypomina bardziej scenę z jakiegoś horroru, The Ring, czy coś ;D Ale nieźle, nawet bardzo
olcik [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 11:50
Bardzo ładne zdjęcie.. Nie wiem czy jak z gry, bo nie gram w takie cuda ^^
Ale zdjęcie bardzo tajemniczo wygląda.
Monique [Usunięty]
Wysłany:
2006-03-18, 14:07
Ładne:) podoba mi sę oświetlenie, a te kolory jeszcze dodały mu uroku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).