Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-01-07, 12:38
A ja w sesji mam egzamin ustny z metodyki z 4 semestrow i nie płaczę
Trzeba zaczac sie przyzwyczajac do takich wysokich wymagan od najmlodszych lat, bo mozna miec pozniej zonka w dalszych latach edukacji.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2007-01-07, 12:53
To jest potem więcej niz zonk... To jest szok
mur [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-07, 13:01
ja mam tak, ze muszę czasem umieć książkę wykładowcy na pamięć...
... i naprawdę znam przed egzaminem...
a jak przedmiotów jest 5-7?
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-07, 13:04
Tez mi sie wydaje, ze w kwietniu albo maju są te egzaminy. I to naprawde pikuś. Mnie teraz sześć egzaminów w sesji przeraża....I tak jak mowi Aga, trzeba sie przyzwyczaić od podstawówki, bo później łatwiej nie jest
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-01-07, 14:06
Magda, to będzie twoja pierwsza sesja
No, powiem ci, ze pierwsza jest najwazniejsza i druga, bo nie mozna pozwolic sobie na niezdanie bo sie leci od razu z uczelni. Nie wiem jak ty u siebie masz, ale ja na przyklad nie moglabym powtarzac pierwszego roku gdybym nie przystapila ponownie do egzaminow wstepnych.
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
madziana [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-07, 17:04
Nie orientuje sie jaka jest u mnie zdawalność, ale mam na roku ludzi, którzy maja repete pierwszego, wiec pewnie to jest zaliczalne, ale w niektorych przypadkach z tego ce słyszałam jest jak pisze mur (np bazy danych) trzeba znac ksiazke wykladowcy na pamiec. Jestem w o tyle lepszej sytuacji, ze kiedys zalicze, bo prywatne szkoly maja to do siebie, ze iles poprawek tam masz i za kazda co prawda placisz. Zobaczymy. Mam nadzieje ze dam sobie rade
PS. A Arturowi to miałam ochote wczoraj wpiernicz spuścić P:P
Ela_gda [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-07, 17:09
Mika, nie martw się... będzie dobrze, jeśli tylko podejdziesz do tego spokojnie...
Ja już próbne mam za sobą (18 i 20 listopada 2006 - to były moje terminy) i powiem szczerze, że wynik wcale mnie nie zadowolił No ale cóż...
Tak w ogóle to witam wszystkich serdecznie, bo znalazłam się tu zupełnie przez przypadek, a jakoś mnie tak ruszyło, żeby się zarejestrować
Tak w ogóle to witam wszystkich serdecznie, bo znalazłam się tu zupełnie przez przypadek, a jakoś mnie tak ruszyło, żeby się zarejestrować
Pozdrawiam, Ela
w takim razie zapraszam do działu Integracja w celu napisania czegoś o sobie
mika, sądze, że miałaś świadomość tego, iż kiedyś ten egzamin będzie, więc wypadało powoli się do niego przygotowywać a tak na ostatnią chwilę to ciężko będzie sobie wszystko naraz potwórzyć
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).