jak tam z organizacją czasu wolnego w waszych miejscowościach / miastach ? co zaplanowaliście dla siebie sami ? może rodzice zafundowali wam jakieś atrakcje ?
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Natka [Usunięty]
Wysłany:
2007-01-31, 16:24
eeeee niom pewnie nic ale my z kumpelami napewno coś do roboty znajdziemy napewno kino pizzeria i basen i pewnie pojedziemy jeszcze nad stawy Zostaje w mieście ale wierze że bedzie dobra zabawa
Pomógł: 1 raz Wiek: 32 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 269 Miasto: Sosnowiec
Wysłany:
2007-02-02, 17:30
Ja też zostaje w mieście, jakoś minie czas ;P, mam nadzieje, że miło i spokojnie, a co do tego, czy coś miasto organizuje to niewiem, ale hala sportowa (MOSIR) organizuje zawody w
ping ponga i inne ;P.
mrówka [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-06, 22:06
U mnie nie ma nic, no może jest, ale ja o tym nie wiem.
I posiedzę raczej z rodzicami w mieście, chyba, że na mecz pojadę i do kuzynki.
Wercia [Usunięty]
Wysłany:
2007-02-14, 23:07
Niestety te ferie spędzę w domu ... Jest jeszcze możliwość wyjechania do rodziny na wieś... Pożyjemy, zobaczymy
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).