Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wczoraj pół dnia walczyłem, żeby mieć wynik ponad 1000, w końcu udało mi się zrobić 1234:)) Jeden z chomików poleciał na 695ft:))
Kiedyś myślałem, że jest to niemożliwe, ale teraz wiem, że przy odrobinie szczęścia chomik leci, leci i leci:P
Ps. Jeśli ktoś ma problemy z trafieniem poduszką w chomika ( ja sam się strasznie nad tym pociłem na początku ) to w lewym górnym rogu jest taki pasek pomocniczy - wystarczy kliknąć wtedy, kiedy wskaźnik znajduje się w ciemniejszej części paska ( na środku ) Zresztą na pewno załapiecie o co chodzi:))
Pozdrawiam i wysokich rekordów życzę )
No powiem Ci przyjacielu serdeczny, że rakiety są the best, ale w sumie wszystko się przydaje - taka np. deskorolka wielokrotnie pomogła mi "doczołgać się" do trampoliny:))
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).