Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
i cennik tak minimalnie atrakcyjniejszy od innych, więc ieci na pewno po chwilowym sprawdzeniu czy ludzie dają się złapać zaczną wypuszczać swoje nowe oferty promocyjne
duży plus to, że play spowoduje kolejne obniżenie kosztów rozmów telefonicznych w polskich sieciach
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Wysłany:
2007-03-16, 18:58telefonia Play - informacje - cennik
p.s. sporo osób zagląda tutaj szukając informacji o telefonii Play, dlatego zamieszczę może link do strony, znajdiecie tam opublikowany niedawno cennik
wg mnie kampania jest zla
reklama bardziej wk***a niz przyciaga
szum jest za dlugi i nie ma zednego sensownego przekazu
na ulicach tez jest tego kupa i nic nie wiadomo
Heyah mialo o wiele lepsza
watpie zeby ten operator gsm odniosl wiekszy sukces
na razie wiadomo ze play jest inne i tyle
nie mam pojecia jakie maja ceny a w internecie ciezko ich znalezc...
______________________________________________________ jestem moron i uzywam painta
a ty
widziałem dzisiaj nową reklamę, ale nie moge znaleźć jej w necie jak narazie, pewnie jutro jużbędzie na youtube akcja sie rozgrywa na siłowni a tekst jest mniej wiecej taki, że nie muisz dobrze wygladac, bo masz darmowe minuty i smsy
BoberPL [Usunięty]
Wysłany:
2007-03-17, 17:48
Ogólnie zamiast prostego loga jakim jest łapa/pomarańczowy kwadrat/uśmieszek/pingwiny or whatever dali jakiegoś fioletowego glutka w białe paski. O co biega?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).