a dlaczego ?
jeżeli nie patrzymy na cenę to także polecam psp, to o wiele lepsze rozwiązanie niż mp4, ona nie dość, że w wiekszości modeli ma niewielki wyświetlacz przez co nie nadaje sięza bardzo aby oglądnąć na niej film to jest głównie do słuchanai muzyki.
PSP to przenośne centrum rozrywki, mozna się tym nawet z internetem połączyć bezprzewodowo słuzy jako odtwarzacz muzyki, filmów i co najwazniejsze jako konsola do grania.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
PSP. Ze względu, że po co mi MP4, jak mam dobrego iPoda?
Poza tym jest gra na psp, której nie mogę mieć, no bo jest na PSP. A ja jestem wielką fanką tzw. platformówek. Płakusiać? Mam wszystkie części Ratcheta i Clanka, a ta mnie omija -.-'
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).