Wysłany:
2007-04-26, 19:10[serial] I kto tu rządzi ?
"I kto tu rządzi?" czwartek 20:00 i 20:30 Polsat
media internetowe i prasa piszą o tym serialu, że to sukces polsatu, który podnosi oglądalność o niebalnalną liczbę
serial - sitcom - produkcji polskiej (oczywiście na podstawie serialu zagranicznego), w roli głównej twardziel polskiego kina Bogusław Linda (jako Tomek Czajka) oraz Małgorzata Foremniak (jako Agata Batycka) wytańcowna pani z Tańca z Gwiazdami na tvn
moim zdaniem jest zabawny oglądam jak mam okazje usiąść przed tv w czwartek wieczorem.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
godson90
Wysłany:
2007-08-06, 20:20
boshe czy tu nie ma prawdziwych facetow??!! Ogladacie jakies bzdety Polsatowskie... ja osobiscie z seriali ogladam Scrubs,On Ona i Dzieciaki i ostatnio sciągnąłem Rodzina Soprano
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).