Zaproszone osoby: 3 Pomógł: 3 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 15 Mar 2006 Posty: 399 Miasto: Dom
Wysłany:
2007-05-10, 22:45
eh... wrzuca na swoj serwer, ale nie wiem, czy bedzie zawsze dzialac.
www.kutwa.xcx.pl/Avril Lavigne - Girlfriend.mp3 ... Możesz, na swoj serwer wrzucic.
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-05-10, 22:47
Kutwa napisał/a:
eh... wrzuca na swoj serwer, ale nie wiem, czy bedzie zawsze dzialac.
www.kutwa.xcx.pl/Avril Lavigne Girlfriend.mp3 ... Możesz, na swoj serwer wrzucic.
[ Dodano: 10-05-2007, 23:45 ]
Zadziala za jakas minute, jak pomoglem, klknij pomogl.
Powiem tak, z URL ma korzystać masa osób , Więc mój transfer mi padnie po 2ch dniach ..
Więc dlatego trzeba u kogoś kto ma pod dostatkiem transferu szukać ^^
Zaproszone osoby: 12 Pomogła: 14 razy Dołączyła: 15 Mar 2006 Posty: 834
Wysłany:
2007-05-10, 22:50
Wiesz, że to kradzież transferu?
______________________________________________________ Cross me, and you'll soon discover that under this playful, girlish exterior beats the heart of a ruthless sadistic maniac :>
Imię: Bartek Pomógł: 3 razy Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2007-05-10, 22:52
Cytat
Wiesz, że to kradzież transferu?
Wiem, dlatego kutwa polecił mi inne rozwiązanie.
Poza tym Trzeba jakoś żyć, Leppera za wybryki też nie zabili
Cytat
o joj, www.freehost.pl - tu masz nieograniczony tranfer i 500mb, zaloz se konto, a narazie korzystaj z mojego - jak nie zadziala, to nie moja wina.
Nie ma ta strona żadnego regulaminu z tego co widzę,
A nie wiesz może czy ma jakieś zasady że nie można mp3 wrzucać ;> ?
______________________________________________________ [you], nie czytaj moich postów, są bez sensu...
Wysłany:
2007-05-10, 22:56
freeHost.pl napisał/a:
FreeHost.pl zastrzega sobie możliwość kasowania kont bez podania przyczyn, ze szczególnym uwzględnieniem kont nieodwiedzanych przez ostatnie 30 dni oraz kont generujących duże obciążenie łącz, przy bardzo małej odwiedzalności (tzw. strony typu download).
freeHost.pl napisał/a:
Maksymalny rozmiar pliku który można umieszczać na serwerach FreeHost.pl nie może przekraczać 1MB.
Za duże obciążenie .. skoro transfer nieograniczony .. eh
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).