godson90
Wysłany:
2007-10-30, 20:55Bomba Atomowa
No wlasnie... co sadzicie o bombach atomowych? Ja osobiscie uważam to za piękne widowisko(grzyb atomowy,fala wybuchu itp.) ale z drugiej strony sadze ze niepowinno byc tego na świecie.
Jak sadzicie kto stanowi najwieksze zagrożenie jesli chodzi o użycie bomby atomowej?
Czy moze kiedys dojsc do zaglady ziemi poprzez uzycie tego rodzaju bomby?
efekty wizualne moze sa i fajne ale efekty niszczycielskie juz nie koniecznie. widziałem ostatno jw kablowce na Planete film o tym jak Amerykanie przeprowadzali tesy z bornia atopmowa na jednej z wysepek Pacyfiku. film jak najbardziej jest prawdziwy. wyseopka nie byla duza. to byl; rsacsej atol. zostala nia niegho zrzucona bomba i teraz w ym miejscu mjest ocean głeboki na 20 meterow. film ten bardzo mi sie spodobal , wobec czego zaczalem ogladac czesciej ta srtacje. i naprawde warto./ kazdy progrqam jest interesujacy. kazdy moze cos znalezc ciekawego.
koszmar. jak wybuch bomby atomowej może ci się podobać? ty czytałeś coś o tym więcej w kategoriach pomordowanych ludzi, chorób popromiennych i zniszczonego środowiska, czy tylko bomba jest fajna a higienistka z WM chciała być pilotem?
godson90
Wysłany:
2007-11-11, 10:28
wiem ze przez to "coś" zginela masa ludzi ale sadze ze efekt wybuchu jest fascynujacy.
jeśli chodzi o piromańskie i destrukcyjne fascynacje,. to ja po cichu się przyznam, zawsze podobały mi się obrazy Hieronima Boscha.
godson90
Wysłany:
2007-11-20, 08:19
nevada menthol napisał/a:
zawsze podobały mi się obrazy Hieronima Boscha.
nie znam kolesia ale znajde cos o nim na google;-D
uksala88 [Usunięty]
Wysłany:
2008-01-10, 00:45
Cytat
Jak sadzicie kto stanowi najwieksze zagrożenie jesli chodzi o użycie bomby atomowej?
Czy moze kiedys dojsc do zaglady ziemi poprzez uzycie tego rodzaju bomby?
- Wiesz, nigdy nie wiadomo ile walizeczek z krajów byłego ZSRR krąży 'zagubionych' po świecie. Takie rzeczy zawsze będą stanowić element niebezpieczeństwa a także targów o duże pieniądze w pół- światku- nie da się tego uniknąć...niestety.
Ja osobiście lubię fajerwerki i jak coś robi "boom", i jest dużo hałas, ALE. Przecież takie bomby to czyste szaleństwo, a wielokrotnie jesteśmy zapewniani, że jesteśmy bezpieczni. Niewiadomo kiedy takie kure.. może wybuchnąć. Chociażby teraz? *histeria?*
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).