społeczny spot reklamowy Piaskownica, oczywiście przesłanie do rodziców, teksty na prawde dobre w tej reklamie, widziałem ją przed chwilką w telewizji.
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Ta, rodzice uczą tego dzieci, oczywiście nieświadomie, a potem kompromitują się w szkole, kiedy są wzywani do dyrektora, bo dziecko... "powiedziało coś nie tak"...
Ostatnio poszłam do mojej starej podstawówki żeby się ponabijać jakie fajne zrobili zakazy tam przez to że ktoś komuś wywalil książki do fosy. Przechodziłam obok drugiej klasy i usłyszałam: "ty zjeb**", "mama cię nie kocha, downie", "twoja stara", "pier... się", "ch... ci w dupe" itp.
Ciekawe jak takie dzieci będą się zachowywały w gimnazjum?
Zaproszone osoby: 4
Imię: Krzysztof
Wiek: 33 Dołączył/a: 18 Maj 2008 Posty: 3466 Miasto: R-ków.
Wysłany:
2008-12-14, 00:54
Fajna reklamówka, tylko dlaczego jej nigdy nie widziałem... Póki rodzice nie będa inaczej wychowywać swoich dzieci to nie ma mowy o zmianach u młodszych pokoleń - przykre...
widziałam już to w necie. ma ogromną rację ta reklama, kiedyś rodzice mało przeklinali przy dzieciach, ostatnio np byłam na dworcu ipięcioletni chłopczyk po prostu brał śnieg do ręki a ojciec go bił po twarz i mówił "kiedy ku**a w końcu przestaniesz gówniarzu" "ku**a mówiłem ci coś" na okrągło. potem sie dziwić że podbiega do ciebie 7latek i zaczyna rzucać wiązanki.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-14, 15:26
Ja np. nie rozumiem nic satysfakcjonującego w wypowiedzi "100 lat za murzynami"
Przecież jak widzę ich w autobusie ( mamy w Gdyni jedno blokowisko ciemnej rasy ) To oni mają takie wypasione komórki jak cholera. W Większości to chyba oni mogliby powiedzieć że coś jest "100 lat za białymi"
bartek, tyle że ty w autobusach oglądasz murzynów ze stanów, którzy przyjechali do polski bo taniej się uczyć.
chodzi o Afrykę.
Bartek WordPress.Klub Powrotny
Zaproszone osoby: 15
Imię: Bartek
Wiek: 32 Dołączył/a: 18 Mar 2006 Posty: 734 Miasto: Freiburg im Breisgau
Wysłany:
2008-12-14, 16:10
Rashell, wiem kogo widzę .
Ale nie rozumiem po prostu tego i podałem przykład, skoro oni szufladkują ludzi po kolorach ludzi to chcę podać przykład że wiele Murzynów ma lepiej od nas.
Poza tym miałem okazję poznać kilku, bardzo wporządku ludzie.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).