Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
godson90
Wysłany:
2008-02-19, 11:20
Kreskówka spoko...
według mnie najlepiej podkłada głos O.S.T.R i Wilku ;D
Fajne sytuacje są w tej kreskówce... tylko szkoda że odcinki są takie krótkie ;/
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
godson90
Wysłany:
2008-02-21, 08:24
Htsz napisał/a:
to nie są piosenkarze
Zależy o jakich mu raperów chodzi... np. DKA jest piosenkarzem ;D
Pomogła: 12 razy Wiek: 36 Dołączyła: 03 Maj 2006 Posty: 2978 Miasto: Wrocław
Wysłany:
2008-02-22, 22:55
Pierwsze było najlepsze . Jak dla mnie to oni tam trochę za bardzo przeklinają. Ja rozumiem - parę bluzgów, ale bez przesady. Jednak ogólnie same żarty sytuacyjne wymiatają... Mówię, szczególnie pierwszy .
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).