Używałem kiedyś Tlenu i potwierdzam wszystkie te zalety, które Tobiasz wymienił. Gdybym nie próbował przesiąść się na Linuksa, to pewnie używałbym go nadal.
Kiedyś używałam tlena, jak i również wielu licznych komunikatorów (AQQ, konnekt, Stefan, Skype, MSN). Tlen wcale nie jest taki wygodny i rozmowy na nim nie są lepsze. Rozmowy w zakładkach dla mnie nigdy nie były wygodne. Wtedy mam wrażenie, że jestem na portalu "czat.interia.pl".
Cóż, przesiadłam się na gg i na nim pozostaję. Mówią, że od dwustu kontaktów gadulec się wiesza. Jakoś tego nie widzę. Poza tym to żaden szpan używać alternatywnego komunikatora. Zależy jak komu jest wygodnie.
Zakładki możesz sobie wyłączyć, jakość rozmów zależy od osób rozmawiających, a alternatywnych komunikatorów używamy, bo są lepsze. Ale jak sama wspomniałaś, kwestia gustu.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).