wchodziłem sobie dzisiaj jakoś po zerowej na blogi, które pobierają od nas szablony i odwiedzając jednego bloga na mylogu przeżyłem mały szok
Przekierowało mnie na stronę logowania z uwagi na to, że blog był tylko dla zarejestrowanych mylogowiczów a tam co takiego:
to chyba już mała przesada
w tej chwili wprawdzie strona http://www.mylog.pl/login.php wyświetla tylko jedną (nie da się jej wyłączyć tak jak np. na eblogu), ale co będzie jak takie 'błedy' zaczną wyskakiwać częściej
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2008-06-20, 13:13
mam adblocka więc tego nie widzę
ale szczerze powiedziawszy, to admini już dawno ostro przesadzili.
nie interesują sie serwisem i jego stanem ale chętnie pobierają opłaty "dobrowolne" za dodatkowe usługi, które i tak szwankują.
po prostu oszustwo, zdzierstwo i BUBEL.
tyle.
i niech sobie wsadzą te swoje obrzucanie błotem kogo popadnie, bo po mnie to spływa.
mylog przestał mnie interesować i w sumie kij mu w 4 litery.
Reklamy, kilkm na jedna a tam takie cos http://www.exiff.com/index_k.html
Wow niby to cos o ''kobiecosci'' ale obrazki juz takie ''zwyke'' nie sa.
No coz, nie przeszkadza mi to.
______________________________________________________ BRAVERY CALLS MY NAME
Wysłany:
2008-06-20, 17:46
Cytat
hmm... ten ból jest mimo wszystko naciagany...
NACIĄGANY ???
oj bo sobie nagrabisz Krzysiu jeden... wrrrrr, ja ci dam naciągany - nie jesteś kobietą - nie wypowiadaj się na temat takich spraw zwłaszcza, że nie wiesz jak bardzo taka zwykła kobieca przypadłość może boleć i dać się we znaki kobiecie i jej życiu.
wracając do tematu: takie "reklamy" na mylogu?
weźcie mnie powstrzymajcie - zarz bym ucięła co poniektórym myszki i klawiatury - tam przecież blogują głównie dzieci -.-
Niekotry fotki oryginlane, dzieci uciesza sie jak zobacza kobieca piers, szczegolnie tej ktora przypomina, ta od ich babci rotfl
Przynajmniej nie beda sie zastanawiac jak wyglada bacia bez stanika
Nie wiem, po co w ogole ktos jeszcze zaglada na tego sryloga, ja nawet uwagi na to gowno nie zwracam.
P.S "srylog" w sensie "srajlog", bo u mnie nie ma znaczenia sorry w skrocie "sry", ktory uzywaja glupie i zlosliwe dzieci, co nie znaja podstawowych zasad ortografii.
no reklama trochę nie na miejscu, ale czego się nie robi dla pieniędzy jakby coś info, ze tylko dla dorosłych - jest
a czy na samych blogach wyświetla się więcej niż jedna reklama ?
z tego co widziałem dzisiaj na przykładzie reklamy "sport.pl" to była dość ogromna i przesunęła cały szablon o swoją wysokość w dół, czasem też wisi nad przez co nie da się przeczytać części bloga.
m@tarci napisał/a:
Nie wiem, po co w ogole ktos jeszcze zaglada na tego sryloga, ja nawet uwagi na to gowno nie zwracam.
po co ? no bo np. ma tam bloga ? bo to forum, na którym piszesz jest forum dla blogerów :> bo niektórzy interesują się blogami
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Jak siedza tu sami znawcy i wszyscy twierdza ze ten serwis jest do niczego, caly czas pluja, wiec po cholere wchodzicie, by znow nawyklinac serwis, ktory jest juz od dawna do niczego?
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).