Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Wysłany:
2014-04-30, 18:45Re: Własny tytuł pod nickiem
Cytat
A co jeżeli chcielibyśmy posiadać także własny tekst ?
nic trudnego, taka opcja pojawia się po osiągnięciu 50 postów przez danego użytkownika.
A co, jeśli ktoś pod nickiem zapodał niecenzuralny tekst? Jest to sprzeczne z regulaminem, więc moją automatyczną reakcją było naciśnięcie ikonki z wykrzyknikiem - tylko że takie zgłoszenie odnosi się do posta (ten akurat też zawierał wulgaryzm, więc liczę na to, że moderator dopatrzy się tego 2w1 i zwróci uwagę delikwentowi). Tak sobie myślę, że jakby można było uzasadnić, dlaczego się kliknęło, to forum dokładniej zostanie oczyszczone z niecenzuralnych treści. I zgłaszający nie będą się czuli jak donosiciele, jeżeli będzie można uzasadnić kliknięcie w wykrzyknik.
Osoba, którą zgłosiłaś nie jest już aktywna i była karana za swoje (złe) zachowanie ;=) dodałem tamte słowa do cenzury i wykasowałem wulgarny podpis. Dzięki za zwrócenie uwagi :=)
Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).