Jeżeli nasze posty pomogły rozwiązać Twoje problemy możesz odwdzięczyć się, udostępniając link do tego forum na swoim blogu, fanpejdżu lub stronie!
Nie zapomnij kliknąćlubię to!na facebooku.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-08-29, 17:47
Htsz, sama oniemiałam ze zdumienia (bo pierwszy raz mi tak genialnie wyszło), jak zobaczyłam już to na kompie - na 1,8 calowym LCD nie uraczysz niestety ostatecznego efektu w całej okazałości
rashell - w tym akurat zdjęciu doskonale zaplanowana ^^
miglu149 mm1
Imię: Piter Pomógł: 30 razy Wiek: 30 Dołączył/a: 21 Lip 2008 Posty: 2220
Wysłany:
2008-08-29, 18:14
Mi podoba się każde zdjęcie oprócz tego z (chyba) grzybami
Zawsze uważałam, że fotografowanie natury z perspektywy ptaka jest do dupy (ale nie we wszystkich przypadkach) no i oczywiście miałam rację. Chyba użyta została lampa błyskowa, nie lubię, ale pierwsze jest ciekawe.
Pomogła: 30 razy Wiek: 41 Dołączyła: 01 Maj 2008 Posty: 875 Miasto: z DNA
Wysłany:
2008-08-30, 10:23
Cashee napisał/a:
Zawsze uważałam, że fotografowanie natury z perspektywy ptaka jest do dupy (ale nie we wszystkich przypadkach) no i oczywiście miałam rację. Chyba użyta została lampa błyskowa,
no owszem lampa błyskowa była - z konieczności - fotografowanie w momencie, gdy burza jest na twoją główką nie daje wyboru z byt dużego, a bez lampy zniszczyłoby kompletnie zdjęcia. no cóż, ty nie lubisz, za to ja uwielbiam płatki mieć w całej okazałości
rashell, raczej nie muszę tłumaczyć, chyba, że masz problem zarówno z angielskim, jak i z polskim
Nie możesz pisać nowych tematów. Zobacz szczegły. Nie możesz odpowiadać w tematach. Zobacz szczegły. Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
ogromna baza motywów WP, podzielona na kategorie tematyczne. Proste, jednostronicowe wizytówki lub zaawansowane układy, także z funkcją sklepu internetowego (ecommerce).